Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Akupunktio ja Vertebra-hoito 30€ (arvo 65€)

Hoida selkä ja niska kuntoon nyt Studio Siltasaaressa akupunktion ja Vertebra-hoidon avulla! Akupunktion vaikutus perustuu akupunktiopisteiden ärsytykseen neulalla, mikä käynnistää keskushermoston kautta endorfiineihin perustuvan kehon oman kivunlievitysmekanismin. Akupunktiolla voidaan lievittää mm. päänsärkyä tai migreeniä, lihasten jäykkyyttä tai erilaisia hermosärkyjä.

DENAS ­Vertebro -laite on suunniteltu selän eri alueiden ja osien dynaamiseen sähköstimulointiin, sähköhierontaan sekä erilaisten elinsairauksien korjaamiseen ja kivun lievitykseen. Tehokasta lääkkeetöntä kivunlievitystä! Vertebra-hoidosta on suuri apu selkärangan, nivelten ja lihasten akuuttiin sekä krooniseen kivunlievitykseen. Lisäksi hoito nopeuttaa lihasrasituksesta palautumista sekä edistää kuntoutumista mm. leikkauksen jälkeen sekä ehkäisee ja hoitaa urheiluvammoja. Vertebra-hoito parantaa unta, ja immuunipuolustusjärjestelmää, vähentää ja lievittää selkä-, ja niskakipua sekä päänsärkyä. Kipu lievittyy usein jo ensimmäisellä hoitokerralla, vaikka kivun poistamiseen menisikin pidempään.

DENAS lähettää sähköisiä impulsseja, jotka ovat todella lähellä niitä impulsseja, joita hermostomme lähettää. Ihmisen keho tulkitsee DENAS:in lähettämät impulssit neurologisina, jolloin se käyttäytyy kuin impulssit olisivat hermoston lähettämiä. Tehostamalla kehon luonnollista palautumisprosessia DENAS auttaa kuntoutumaan nopeammin ja tehokkaammin. Vertebra-hoito ja akupunktio yhdessä tukevat toinen toistaan!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Vain Studio Siltasaaren uusille asiakkaille
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa 3 lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Studio Siltasaaren onlinevarausjärjestelmästä tai numerosta 041 536 5621 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

STUDIO SILTASAARI

Studio Siltasaari tarjoaa laaja-alaisesti kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Helsingin keskustan läheisyydessä Hakaniemessä. Studio Siltasaari on osa tasokasta Weyergans – High Care Center-ketjua, joka soveltaa pitkäaikaista tutkimustietoa laadukkaisiin vartalo- ja kasvohoitoihin. Kauneushoitola tarjoaa muun muassa selluliitti-, laihdutus- ja kiinteytyshoitoja koko vartalolle sekä laadukkaita Weyergansin hoito- ja ravintotuotteita. Lisäksi valittavana on rentouttavia ja kiinteyttäviä hoitoja, kuten klassista hierontaa tai kuumakivihierontaa. Tutustu lisää Studio Siltasaari -kauneushoitolaan Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Studio Siltasaari
Saariniemenkatu 3
00530 Helsinki
Puh: 041 536 5621
Y-tunnus: 2179550-0
www.holistic-care.fi