Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kulmien microblading ja vahvistuskerta 139€ (arvo 370€)

Pigmentointi vapauttaa sinut jatkuvasta kulmien ehostamisesta! Susanna’s Nail and Beauty Salon tarjoaa kulmien pigmentoinnin microblading- tai halutessasi ombre-tekniikalla. Microblading sopii myös sinulle, jonka luonnolliset kulmakarvat ovat harvat tai niitä ei kasva ollenkaan. Pigmentointi aloitetaan analysoimalla kasvojen piirteitä ja suunnittelussa otetaan huomioon asiakkaan toiveet ja koko persoonallisuus.  Yhdessä ammattilaisen kanssa suunnitellaan juuri sinulle sopiva kulmien muoto ja väri.

Riippuen valitsemasta tekniikasta kulmat, joko häivyttäen koneella tai piirretään 3D-karva kerrallaan. Toimenpide ei satu, sillä käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusainetta tarpeen mukaan. Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta, kuin mitä lopputulos tulee todellisuudessa olemaan. Väri vaalenee n. 30–40% kuukauden sisällä. Microbladingissä ensimmäinen kerta on pohjatyötä ja seuraava kerta on värin vahvistuskerta, joka tulisi toteuttaa noin kuukauden jälkeen ensimmäisestä käsittelykerrasta. Vahvistuskerta sisältyy tarjoukseen ja se on oleellinen osa pigmentointia, jotta pigmentoinnista saadaan kauniit ja kestävät.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 911 9319 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä salongissa

SUSANNA’S NAIL AND BEAUTY SALON

Susanna’s Nail and Beauty Salon palvelee asiakkaita Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä Alppilassa sekä Lauttasaaressa. Susanna’s Nail and Beauty Salon on ammattitaitoinen kynsi- ja kauneussalonki, jonka palveluihin kuuluvat lisäksi ripsienpidennykset, kestopigmentoinnit, jalkahoidot sekä klassista hierontaa. Kauneussalonki palvelee 15 vuoden kokemuksella, haluten tarjota juuri sinulle sopivat hoidot. Tule nauttimaan hoidoista ja palvelusta Susanna’s Nail and Beauty Saloniin! Voit tutustua yritykseen lisää myös heidän Facebookissa.

Normaalihinta perustuu kauneussalongin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 17.12.2019.

DIILIÄ MYY

Susanna’s Nail and Beauty Salon
Puh: 040 911 9319
Y-tunnus: 2213497-4
www.kynsisalonki.fi

LUNASTUSPAIKAT

Susanna’s Nail and Beauty Salon
Tivolitie 4, 00510 Helsinki

Susanna’s Nail and Beauty Salon
Vattuniemenkatu 22, 00210 Helsinki