Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 60 min keilaus tai hohtokeilaus 1-4:lle, sis. kenkävuokran 18€ (arvo 43€)

MosaBowling tarjoaa täydelliset puitteet viihdyttävään keilailuun ja rentoon ajanviettoon. Tarjous sisältää keilaradan tai hohtokeilausradan tunniksi sekä kenkävuokran 1–4 hengelle. Hohtokeilauksen parissa viihdytään aina perjantai- ja lauantai-iltaisin, jolloin värikkäät hohtovalot sekä tuoreimmat hitit ja ikivihreät klassikot täyttävät keilahallin.

Keilahallin yhteydessä toimii MosaCafe, josta haet helposti oluet, limut ja naposteltavat keilauksen kylkeen. MosaBowlingin kanssa saman katon alta löydät myös ravintolan, saunatilat sekä lukuisia eri aktiviteetteja keilauksen oheen. Keilailijoiden käytössä on Tapanilan Urheilukeskuksen ilmainen parkkipaikka, mutta paikalle pääsee helposti myös julkisella liikenteellä. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen vuorosi alkua. Halutessasi voit tutustua myös MosaBowlingin kotisivuihin tai Facebookiin.

Tapanilan Urheiluskeskus

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 19.6.2019 asti
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Saavuthan paikalle 15 minuuttia ennen ratavuorosi alkua
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Tapanilan Urheilukeskuksen ajanvarauskalenterista ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Tapanilan Urheilukeskuksessa

TAPANILAN URHEILUKESKUS

Tapanilan Urheilukeskus on Suomen monipuolisin sisäliikuntakeskus, jossa voit harrastaa 80 eri sisäliikuntalajia ja jumppaa. Urheilukeskuksessa käy vuosittain yli miljoona liikkujaa, jotka viihtyvät muun muassa kuntosalin, kamppailulajien, tanssin ja tenniksen parissa. Sisäliikuntakeskuksessa on 1,5 hehtaaria erilaisia liikunta-, kokous- ja saunatiloja, joita vuokrataan urheiluseuroille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Voit tutustua Tapanilan Urheilukeskukseen myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Tapanilan Urheilukeskus
Erätie 3
00730 Helsinki
Puh: (09) 350 7077
Y-tunnus: 0221104-7
www.tapanilanurheilu.fi