Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Hohtokeilaus tai keilaus tunniksi sekä kenkävuokra 1–4 hengelle 15€ (arvo 43€)

Hohtokeilaus tai keilaus 1–4 hengelle nyt Tapanilan Urheilukeskuksesta! MosaBowling tarjoaa täydelliset puitteet viihdyttävään keilailuun ja rentoon ajanviettoon. Tarjous sisältää keilaradan tai hohtokeilausradan tunniksi sekä kenkävuokran 1–4 hengelle. Hohtokeilauksen parissa viihdytäänä aina perjantai- ja lauantai-iltaisin, jolloin värikkäät hohtovalot sekä tuoreimmat hitit ja ikivihreät klassikot täyttävät keilahallin. Keilahallin yhteydessä toimii MosaCafe, josta haet helposti oluet, limut ja naposteltavat keilauksen kylkeen. MosaBowlingin kanssa saman katon alta löydät myös ravintolan, saunatilat sekä lukuisia eri aktiviteetteja keilauksen oheen. Keilailijoiden käytössä on Tapanilan Urheilukeskuksen ilmainen parkkipaikka, mutta paikalle pääsee helposti myös julkisella liikenteellä. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen vuorosi alkua. Halutessasi voit tutustua myös MosaBowlingin kotisivuihin tai Facebookiin.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 28.2.2018 asti
  • Lahjakortin käyttö edellyttää varausta. Peruutukset viim. 24 h ennen vuoron alkamisajankohtaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Tapanilan Urheilukeskuksen ajanvarauskalenterista ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Tapanilan Urheilukeskuksessa

TAPANILAN URHEILUKESKUS

Tapanilan Urheilukeskus on Suomen monipuolisin sisäliikuntakeskus, jossa voit harrastaa 80 eri sisäliikuntalajia ja jumppaa. Urheilukeskuksessa käy vuosittain yli miljoona liikkujaa, jotka viihtyvät muun muassa kuntosalin, kamppailulajien, tanssin ja tenniksen parissa. Sisäliikuntakeskuksessa on 1,5 hehtaaria erilaisia liikunta-, kokous- ja saunatiloja, joita vuokrataan urheiluseuroille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Voit tutustua Tapanilan Urheilukeskukseen myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Tapanilan Urheilukeskus
Erätie 3
00730 Helsinki
Puh: (09) 350 7077
Y-tunnus: 0221104-7
www.tapanilanurheilu.fi