TARJOUS | Täyteainehoito valinnaiselle alueelle | Helsinki, Itäkeskus

  • Täyteainehoito valinnaiselle alueelle 139 € (arvo 280 €)
    – säästä 50 %

Täyteläiset ja symmetriset huulet, suorempi nenän silta, korkeammat poskipäät, tai terävämpi leuka ovat pieniä kasvojen muutostoiveita, jotka voivat tehdä suurenkin vaikutuksen itsevarmuuteen. Nykyaikaisten täyteainehoitojen avulla nämä toiveet voidaan luokitella pieneksi, ja toimenpide nopeaksi, tehokkaaksi ja turvalliseksi, sillä pistoshoidoilla voidaan välttää kokonaan kirurgiset toimenpiteet.

Kauneushoitola Pinkki on nyt apunasi toteuttamassa toiveesi kohtuuhintaan! Oli muutostoiveesi sitten pieni tai iso, Pinkissä sinua kuunnellaan, ja toiveesi toteutetaan yhdessä ammattilaisen näkemyksen kera. Saat halutessasi myös ylähuulen karvanpoiston 10 € lisähintaan!

Valittavanasi olevat alueet:
– Huulten muotoilu ja täyttö
– Nenän muotoilu
– Poskipäiden kohotus
– Leuan muotoilu
– Nasobiaalien täyttö.

Täyteainehoidossa käytetään aineena on Revolaxia. Aineissa hyödynnettävä hyaluronihappo on turvallinen ja pitkäkestoinen aine, jota ihmisen elimistö tuottaa luonnostaan. Täyteaineissa hyaluronihappo on muunneltu geelimäiseksi, jonka koostumus pitää lopputuloksen yllä moninkertaisesti pidempään verrattaen kehon omaan hyaluronihappoon. Tämän ansiosta kasvojen alueiden muotoilun lopputuloksen kesto voi olla jopa puolesta vuodesta vuoteen, riippuen aineenvaihdunnasta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika puhelimitse 044 213 3075 tai 09 343 3220 ja mainitse Offerilla-lahjakortin koodi varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA PINKKI

Kauneushoitola Pinkillä on yli 20 vuoden läsnäolo Itä-Helsingissä ja kokemusta erilaisista kauneusalan palveluista. Hoitolan laajasta palvelu valikoimasta löydät muun muassa erilaiset kasvo- ja jalkahoidot, erikoiskasvohoidot, esteettiset hoidot, sokeroinnit, ripsi- ja kulmakarva palvelut sekä hieronnat. Kauneushoitola Pinkissä asiakasta palvellaan aina parhaalla mahdollisella tavalla – yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon ottaen. Kauneushoitolan löydät Itäkeskuksen Prisman katutasosta, Lääkärikeskus Mehiläisen vierestä. Tutustu Kauneushoitola Pinkkiin lisää yrityksen Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Pinkki
Vanhanlinnantie 3
00900 Helsinki
Puh. 044 213 3075 tai 09 343 3220
Y-tunnus: ‭29330468‬
Yrityksen verkkosivut

Katso vastaavat tarjoukset täältä

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.