Myös osamaksulla tai laskulla! Valitse ostoskorissa maksutavaksi Klarna.

TARJOUS

  • Silmien laserleikkaus Ruoholahden Terveystalossa 1999€ (arvo 3025€)

Silmien laserleikkaus sopii lähes kaikille likinäöstä, kaukonäöstä tai hajataitteisuudesta kärsiville. Myös ikänäköä voidaan tietyin rajoituksin korjata laserleikkauksella. Toimenpide on turvallinen ja kivuton tapa päästä eroon silmälaseista.

Toimenpide tehdään kokonaan laserilla, ilman leikkaavaa terää. Toipuminen on tällöin nopeampaa ja lopputulos parempi. Uusin teknologia ja Terveystalon ammattitaitoinen silmätiimi takaavat sinulle turvallisen ja kivuttoman toimenpiteen. Tutustut omaan silmätiimiisi jo esitutkimuksessa: optikkoon, kirurgiin ja silmähoitajaan. Perusteellinen ja kattava esitutkimus on taittovirhekirurgiassa avainasemassa. Esitutkimuksen avulla varmistetaan paras mahdollinen hoitotulos. Varaa esitutkimukseen ainakin 2 tuntia. Terveystalon uusintaleikkausprosentti on alan alhaisimpia. Jos tavoiteltua tulosta ei saavuteta, saat tarkentavat toimenpiteet veloituksetta vuoden sisällä. Katso tästä video laserleikkauksesta.

Terveystalon taittovirheleikkaus suoritetaan IntraLasik -tekniikalla, ja leikkauksessa käytetään kahta erilaista laseria: WaveLight FS200 femtosekuntilaseria läpän muodostamiseen ja WaveLight EX500 excimerlaseria taittovirheen korjaukseen.

Tarjous sisältää esitutkimuksen, molempien silmien leikkauksen sekä toimistomaksut (tarjous ei sisällä 1 kk ja 6 kk jälkitarkastuksia). Mikäli silmälääkärin tekemän esitutkimuksen perusteella toimenpidettä ei voida tehdä, tulee asiakkaan maksaa 205€ Terveystalolle. Tämän jälkeen asiakas on yhteydessä Offerillaan, joka maksaa lahjakortin hinnan 1999€ takaisin asiakkaalle. Jos tavoiteltua tulosta ei saavuteta leikkauksella, saat tarkentavat toimenpiteet veloituksetta vuoden sisällä.

Ennen lahjakortin ostamista voit tarkistaa hoidon soveltuvuuden itsellesi soittamalla Terveystalo Ruoholahden silmäasiantuntijalle arkisin klo 8-16 numeroon 030 633 9859.

 

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 20.6.2019 asti
  • Varaa aika esitutkimukseen 17.5.2019 mennessä numerosta 030 633 9859
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 52€
  • Ikäraja 18 v. Suositusyläikäraja 45 v.
  • Laserleikkausta ei suositella mm. diabeetikoille ja raskaana oleville. Lisätietoa leikkauksesta ja sen sopivuudesta löydät tästä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika esitutkimukseen numerosta 030 633 9859 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Terveystalossa

TERVEYSTALO

Terveystalo toimii yli 70 paikkakunnalla, ja se on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Terveystalo tarjoaa yleis- ja erikoislääkäripalveluja, sairaalapalveluja, työterveys- ja työhyvinvointipalveluja, diagnostiikkapalveluja (laboratorio, seulonta, kuvantaminen), kliinisiä lääketutkimuksia sekä suunterveyden palveluja. Verkostoon kuuluu yhteensä 170 toimipaikkaa ja 17 lääkärikeskus-sairaalaa. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, julkinen sektori sekä vakuutusyhtiöt.

Normaalihinta perustuu Terveystalon asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 25.3.2019.

DIILIÄ MYYSilmien laserleikkaus

Terveystalo Ruoholahti
Porkkalankatu 22 A
00180 Helsinki
Puh: 030 633 9859
Y-tunnus: 1093863-3
www.terveystalo.com