Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Neljän kerran kortti TFW Kilon ryhmätunneille 24,90€ (arvo 92€)

Haluatko kasvattaa lihasmassaa, parantaa kuntoasi ja polttaa rasvaa? Ota TFW- haaste vastaan ja aloita treenaaminen kanssamme aidosti innostavassa ympäristössä. TFW-metodin erottaa muista liikuntamalleista sen kokonaisvaltainen lähestymistapa harjoitteluun. TFW yhdistää monipuolisen lämmittelyn, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun ravintovalmennusta ja henkistä valmennusta unohtamatta. Harjoittelun kaikkia osa-alueita ohjaavat filosofiset toimintaperiaatteet, jotka luovat pohjan TFW-metodille. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen ja tehokas periaatekeskeinen harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

Miksi: Parempi fiilis, positiivisempi mieli ja enemmän energiaa niin arjessa, töissä kuin perheen parissa!
Kenelle: TFW-treenit sopivat kenelle vain, aiemmasta liikuntataustasta ja kuntotasosta huolimatta.

Tutustu TFW-metodiin tarkemmin TFW Helsingin verkkosivuilla.

EHDOT

  • Vaihda Offerilla-lahjakortti salikorttiin 2 viikon sisällä ostopäivästä
  • Salikortti on lunastuksen jälkeen voimassa 30.11.2018 asti
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Kun olet ostanut lahjakortin, voit lunastaa sen ottamalla yhteyttä TFW Kiloon sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä salilla

TFW KILO

Espoon Kilossa sijaitsevalla salilla rauta nousee ja kilot karisevat vyötäröltä. Upeiden tilojen, ammattitaitoisten valmentajien ja aidosti kannustavan ilmapiirin ansioista sinun on mahdollista saavuttaa tavoitteesi ja tulla elämäsi kuntoon. Älä jätä hyvinvointia sattuman varaan, vaan ota tilanne haltuun TFW Kilossa jo tänään! TFW Kilo on osa TFW Helsinki Oy:tä.

TFW Helsinki Oy on perustettu vuonna 2014 ja on rantauttanut suositun Training For Warriors -metodin Suomeen. Yrityksen taustalla vaikuttavat valmentajat Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Petri Rasanen, Elastinen, Pauli Aalto-Setälä sekä Santtu Laine. TFW Helsinki omistaa kolme salia pääkaupunkiseudulla. TFW Stadi, TFW Helsinki ja TFW Kilo. Tavoitteena on levittää positiivista elämänasennetta ja kasvattaa tietoisuutta turvallisesta sekä tehokkaasta harjoittelusta, liikunnasta ja hyvinvoinnista. Voit tutustua enemmän TFW Helsingin toimintaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

TFW Kilo
Vitikka 4
02630 Espoo
Puh: 050 526 2987
Y-tunnus: 2593168-8
www.tfwhelsinki.com/salit/kilo