TARJOUS

  • Thaimaalaiset annokset kahdelle – myös take away 13,90 € (arvo 19,80 €)

Thaimaalaiset annokset kahdelle nyt vain 13,90 €! Tekeekö mielesi kenties perinteistä Thaimaalaista Pad Thaita, tai ehkä Khao Padia? Tartu tarjoukseen, sillä Alppilassa sijaitseva noutoruoka henkinen La Gamba tarjoilee asiakkailleen makumatkoja Thaimaahan nyt huippuedulliseen hintaan! Valittavana on kaksi annosta neljän pääruokalajin Thai ruokalistalta, jonka lisäksi annoksiin tulee valita omaan makuun sopivimmat proteiinin lähteet kanan, porsaanlihan ja tofun väliltä. Nouda, tai syö paikan päällä yhdessä ystävän kanssa yksi päiväsi edullisimmista ja maittavimmista aterioista!


Kuvat: La Gamba

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa kuukauden ostohetkestä ja käytettävissä ravintolan aukioloaikojen mukaisesti
  • Tarjoukseen kuuluu listan thairuoka-annokset 2-5 kanalla, porsaanlihalla tai tofulla

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Tee tilaus halutessasi etukäteen numerosta 044 986 8071. Mainitse Offerilla-lahjakortti tilauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio annoksia noudettaessa

LA GAMBA

Thaimaalaisia, Espanjalaisia ja aasialaishenkisiä annoksia tarjoileva La Gamba sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Alppilassa raitiovaunujen ja bussilinjojen pysäkkien välittömässä läheisyydessä. Erinomaiset kulkuyhteydet palvelevat enimmäkseen take away -ruokaa myyvän kadunvarsi ravintolan saavutettavuutta, jotta mahdollisimman moni löytäisi matkansa varrelta maukasta ruokaa joko paikan päällä nautittavaksi, tai kotiin vietäväksi!

La Gamba logo

DIILIÄ MYY

La Gamba
Viipurinkatu 7
00510 Helsinkino
Puh: 044 986 8071
Y-tunnus: 3248959-2

Tutustu myös muuhun ravintolatarjontaamme!