Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Spa-käsihoito 29€ (arvo 70€)

Tiande Salonki tarjoaa nyt rentouttavan spa-käsihoidon, joka sisältää käsien kuorinnan, parafiinin ja käsien hieronnan. Spa-käsihoito aloitetaan kuorinnalla, joka poistaa käsistä epäpuhtaudet ja edesauttaa voiteen imeytymistä ihoon. Kuorinnan jälkeen kädet upotetaan lämpimään parafiiniin, jonka lämmittävä vaikutus rentouttaa käsien jatkuvassa rasituksessa olevia lihaksia ja niveliä. Hoito viimeistellään käsien hieronnalla.

Hoidon jälkeen saat kotiin mukaan myös kuorintageelin ja geelikäsineet, jotta kädet pysyvät pehmeinä jatkossakin. Geelikäsineet palauttavat iholle kimmoisuutta ja pehmeyttä sekä kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Kuorintageeli supistaa ihohuokosia ja poistaa kuollutta solukkoa sekä silottaa ihon juonteita. Käsien kuorinta myös parantaa ihon uusiutumista ja edistää ihon omaa elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Hoito on ihanteellinen kaikille ihotyypeille, erityisesti kuiville ja atooppisille käsille.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 562 4682 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

TIANDE SALONKI

Kauneus- ja terveysalan yritys TianDe saa inspiraationsa perinteisistä Kiinan ja Tiibetin parantamismenetelmistä. TianDen tuotteissa käytetään vain ainutlaatuisia luonnollisia ainesosia ja ammattitaitoisilla tekniikoilla varmistetaan, että kaikki ainesosien hyvät ominaisuudet hyödynnetään hoidoissa. TianDe Salonki sijaitsee Helsingin keskustassa Kalevankadulla. Yrityksen löytää myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu TianDen asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 26.4.2018.

DIILIÄ MYY

TianDe Salonki
Kalevankatu 38
00180 Helsinki
Puh: 040 562 4682
Y-tunnus: 25944112
www.tiande.fi