TARJOUS

  • Timanttikuorinta ja neulaton mesoterapia 85 € (arvo 220 €)

 

Timanttikuorinta

Timanttikuorinta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla iholta kuoritaan kuollut pintasolukko pois. Hoito puhdistaa ihoa, tekee siitä sileämmän ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon. Timanttikuorinnan jälkeen et tarvitse toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punoitus laskee muutamassa tunnissa. Ihoa käsitellään pienellä hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska alipaine on säädettävä, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat myös herkemmälle iholle. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja säännöllisesti tehtynä iho vaikuttaa nuoremmalta.

Mesoterapia

Neulaton mesoterapia on lääketieteellisiltä vaikutuksiltaan todistettu hoito, joka kiinteyttää kasvojen ihoa parantamalla ihon oman kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoito mahdollistaa vitamiinien täydellisen imeytymisen ihoon ja niiden parhaan mahdollisen vaikutuksen. Valittu A-,C- ja E-vitamiiniyhdistelmä viedään ihon syvempiin kerroksiin laserin ja sähkövirtojen avulla. Hoito pehmentää näkyviä juonteita sekä kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Tämä on ihanteellinen kasvohoito ikääntymismuutosten ehkäisemiseen ja hoitoon.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Vain Pearls Charm Studion uusille asiakkaille
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 772 1000 arkisin ma-pe klo 10–18 sekä la klo 12–15 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

PEARLS CHARM STUDIO

Pearls Charm Studio on Helsingin Mannerheimintiellä sijaitseva kauneusstudio. Palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa jalka-ja kasvohoidot, sokeroinnit, meikkaukset sekä ultraääni-rasvanpoistot. Löydät Pearl Charm Studion myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Pearls Charm Studio
Mannerheimintie 124
00270 Helsinki
Y-tunnus: 2489657-7
Yrityksen sivut

Katso myös muut Kauneus-kategorian diilit