Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Klassiset ripsienpidennykset 39€ (arvo 69€)

Vaivatonta kauneutta klassisilla ripsienpidennyksillä! Helsingin Töölöntorilla sijaitseva TM Beauty & Nails tarjoaa nyt klassiset ripsienpidennykset, jotka tuovat upeaa pituutta ja näyttävyyttä ilmeeseen. Pidennykset saavat sinut näyttämään aina huolitellulta, ja ne helpottavat aamuisia meikkirutiineja, kun esimerkiksi ripsivärin levittäminen jää tarpeettomaksi.

Ripsikuidut kiinnitetään luonnonripsiin yksitellen, jolloin lopputulos on luonnollisempi, kuin esimerkiksi volyymiripsienpidennyksissä. Ripsienpidennykset suunnitellaan yhdessä TM Beauty & Nailsin ripsiteknikon kanssa: pääset siis itse vaikuttamaan muun muassa pituuteen ja kaarevuuteen. Ripsien huoltoväli on noin 2–4 viikkoa, riippuen esimerkiksi siitä, kuinka paljon rasitusta ripsiin kohdistuu ja kuinka nopeasti asiakkaan omat ripset kasvavat. Halutessasi voit käydä katsomassa TM Beauty & Nailsin työnäytteitä kauneushoitolan Facebook-sivuilla.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika TM Beauty & Nailsin onlinevarauskalenterista ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

TM BEAUTY & NAILS

TM Beauty & Nails tarjoaa kauneuspalveluita Töölöntorilla Helsingissä. Palvelutarjonnasta löytyy upeiden kynsien lisäksi ripsienpidennyksiä, kampaamopalveluita, kestopigmentointeja sekä meikkauksia. Yritykseen voit tutustua tarkemmin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Aukioloajat:
Ma–pe klo 10–18
La klo 10–17
Su suljettu

DIILIÄ MYY

TM Beauty & Nails
Tykistönkatu 7
00260 Helsinki
Puh: 040 668 8168
Y-tunnus: 2944917–8
www.tmbeauty.fi