TARJOUS | TrackMan 4 -golfsimulaattori 1-10 tunnin pelivuorot | Helsinki, Konepaja

 • Tunnin TrackMan Golf -vuoro 18 € (arvo 25 €)
  -säästä 28 %
 • Kahden tunnin TrackMan Golf -vuoro 32 € (arvo 50 €)
  -säästä 36 %
 • 10 tunnin TrackMan 4 -golfsimulaattori arkisarjakortti 139 € (arvo 200 €)
  -säästä 31 %

Tervetuloa viihtymään TrackMan 4 -golfsimulaattorin parissa tarjoushinnoin! Simulaattorilla pääset harjoittelemaan kuin ammattilainen yli 140 realistisesti mallinnetun golfkentän avulla. Pääset siis kokeilemaan miltä tuntuisi pelata Skotlannin, Espanjan tai vaikkapa Amerikan parhaimmilla golfkentillä. Voit harjoitella tosissasi tai haastaa ystäväsi leikkimieliseen kamppailuun viheriön mestarin tittelistä. Laji sopii kaikille, sillä et tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta golfista. Vietä mukava päivä ystäviesi tai perheesi kanssa TrackMan 4 -golfsimulaattorilla pelaten! Voit tutustua simulaattoriin tästä.

Pääset kätevästi paikalle omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Oman auton saa parkkiin tilavaan parkkihalliin josta on suora pääsy Eagle Clubin tiloihin. Parkkihalli sijaitsee osoitteessa Bruno Granholmin kuja 2. Mikäli saavut kävellen tai julkisilla niin käyntiosoite on Traverssikuja 3 sisäpiha. Vuokramailoja saatavilla paikan päältä henkilökunnan ollessa paikalla. Vuokramailoja saatavilla 10 € lisämaksusta paikan päältä henkilökunnan ollessa paikalla tai etukäteen (viim. edellisenä päivänä) sovittaessa.

HUOM! 10 tunnin sarjakorttia käytettäessä kaikissa varauksissa käytetään samaa koodia. 10 h sarjakortti toimii siten, että voit varata yhteensä 10 kpl 60 minuutin pituisia vuoroja. Mikäli haluat varata useamman tunnin kerralla, tulee sinun tehdä monta peräkkäistä varausta.

SimWayn ammuntasimulaatoripaketti (simulaattorissa 1) on nyt myös mahdollista ostaa 20 € lisähintaan varauspalvelussa kohdasta Vuokratuotteet.  

EHDOT

 • Lahjakortti on käytettävissä vain arkisin 06-16 välisenä aikana ja se on voimassa 30.9.2023 asti
 • Vuokragolfsettejä on saatavilla 10 € / setti. Useampi golfaaja voi pelata samalla setillä
 • Jos tarvitset vuokramailoja tai opastusta golfsimulaattorin käytössä, varaa peliaika henkilökunnan ollessa paikalla, henkilökunnan paikallaoloajat löytyvät tästä
 • Golfsimulaattorit ovat käytettävissä omatoimisesti arkisin klo 06-16 välisenä aikana (myös arkipyhät) 30.9.2023 saakka simulaattoreissa 1-5

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa pelivuoro netistä ja syötä lahjakortin koodi kampanjakoodi kenttään

EAGLE CLUB KONEPAJA

Eagle Club Konepaja takaa mukavan päivän! Simwayn ammuntasimulaattorit ja TrackMan 4 -golfsimulaattorit pitävät otteessaan isommankin porukan. Ottakaa rennosti simulaattoreihin tutustuen tai pistäkää pystyyn leikkimielinen kilpailu. Eagle Club Konepajalla on henkilökunta paikalla opastamassa simulaattoreiden käyttöön arkisin klo 16-23 ja viikonloppuisin klo 12-23. Muina aikoina simulaattorit toimivat itsepalveluperiaatteella, jolloin pääset omaan simulaattoriisi jo klo 6:00 lähtien. Eagle Club Konepajalle on helppoa saapua niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä. 

DIILIÄ MYY

Eagle Club Konepaja
Traverssikuja 3 sisäpiha
00510 Helsinki
Y-tunnus: 2977729-4
Yrityksen nettisivut

Katso vastaavat tarjouksemme!