Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Sisäänpääsy saunaan yhdelle 8€ (arvo 16€)
  • Sisäänpääsy saunaan kahdelle 15€ (arvo 32€)

Tervetuloa nauttimaan saunan lämmöstä ja ainutlaatuisen rennosta tunnelmasta! Uusi Sauna tuo perinteisen korttelisaunan tähän päivään yhdistämällä yleisen saunan ja ravintolan. Uuden Saunan puulämmitteiset kiukaat takaavat kuumankosteat löylyt, ja saunoissa voikin aistia aidon korttelisaunan tunnelman. Löylyjen lomassa saunojat voivat käydä virkistäytymässä vilvoitteluterassilla tai ravintolan puolella, josta löytyy muun muassa yleisten saunojen suurin olutvalikoima. Uuden Saunan rentoon tunnelmaan on helppo ihastua, vaikkei lauteille nousisikaan!

Saunomisaika on ti–to ja su klo 16–23. Sunnuntaisin on mahdollisuus päästä saunomaan klo 12 alkaen sähkölämmitteiseen sekasaunaan, silloin kun siellä ei ole yksityistilaisuuksia. Miesten ja naisten saunojen lauteilla saunoo kerrallaan parikymmentä henkilöä. Uuden Saunan pukuhuoneet on suunniteltu väljiksi, joten jokaisella vierailijalla on tilaa pukeutua rauhassa.

Käy lukemassa Helsingin Sanomien Nyt-artikkeli Uudesta Saunasta klikkaamalla tästä. Katso myös esittelyvideo Uudesta Saunasta tästä.

Kuvat: Uusi Sauna

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.6.2019 asti ja käytettävissä ti-to klo 16–23 ja su klo 12–23
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä saunalla

UUSI SAUNA

Uusi Sauna on perinteistä ja nykypäivää yhdistelevä julkinen sauna Helsingin Jätkäsaaressa. Uudessa Saunassa on runsas 100 asiakaspaikkaa, keittiö ja kaksi terassia. Miesten ja naisten puulämmitteisten saunojen lauteilla saunoo kerrallaan parikymmentä henkilöä. Pukuhuoneet ovat väljät, miehille 54 ja naisille 40 vaatekaappia. Mukaan kannattaa ottaa saunatossut, saunalta on mahdollista vuokrata pyyhe tai kylpytakki lisämaksusta. Käy tutustumassa Uuteen Saunaan myös Facebookissa.

Normaalihinta perustuu Uuden Saunan asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 4.3.2019.

DIILIÄ MYY

Uusi Sauna
Välimerenkatu 10
00220 Helsinki
Y-tunnus: 2876504–8
www.uusisauna.fi