TARJOUS | Vacuum RF-hoito ja lymfaattinen hieronta | Helsinki, Pikku Huopalahti

 • 1 x Vacuum Radiofrekvenssihoito ja lymfaattinen hieronta 42 € (arvo 85 €)
  – Säästä 51 %
 • 2 x Vacuum Radiofrekvenssihoito ja lymfaattinen hieronta 80 € (arvo 170 €)
  – Säästä 53 %

RF-hoito

Radiofrekvenssi eli RF-hoito on erittäin tehokas ihon kiinteytykseen ja tasoitukseen kehitetty laitehoito. Radiofrekvenssin lämpöenergia vaikuttaa ihon sisällä dermis-kerroksen kollageeni- ja elastiinisäikeisiin. Tämä aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Ihon uudistumisreaktio lisää ihon kimmoisuutta lisäävien kudosten määrää. Ihon sävy kirkastuu ja ihohuokoset voivat pienentyä.

Hoidon lopulliset tulokset näkyvät parhaiten 2-3 kuukauden kuluttua hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen ihon pinta paranee nopeasti, mutta hoidon vaikutus syvemmällä jatkuu pidempään. Ihoon muodostuu uutta kollageenia vielä pitkään hoidon jälkeen. Sarjahoito takaa yleensä parhaan lopputuloksen. Hoitokerroiksi suositellaan 3-4 kertaa noin 4 viikon välein.

Lymfaattinen hieronta

Lymfahoidolla lisätään kehon imunestekiertoa, jonka toimimattomuus näkyy eriasteisina turvotuksina kehon eri osissa esim. silmien alla. Lymfaattinen hieronta sopii seisoma- tai istumatyötä tekeville turvotusten poistoon ja niiden ennaltaehkäisyyn. Se sopii myös paljon liikkuvien kuntoilijoiden ja urheilijoiden lihashuoltoon. Lisäksi hoidolla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä suonikohjuja.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika sähköpostilla [email protected] tai varauskalenterista ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

HIGH HAIR ROOM

High Hair Room on Helsingin Pikku-Huopalahdessa sijaitseva parturi-kampaamo, jonka sijaitsee vain noin 15 minuutin matkan päässä keskustasta. Kampaamon ammattitaitoinen henkilökunta loihtii sinulle upeat hiukset juuri toiveidesi mukaan. Erityisen hyvin kampaajat ovat perehtyneet paksujen hiusten käsittelyyn. Kattavasta palveluvalikoimasta löydät muun muassa erilaiset hiuspalvelut, karvanpoistot, kasvohoidot, hieronnat ja ripsi- sekä kulmakäsittelyt. Henkilökunta palvelee sinua englanniksi tai espanjaksi. He puhuvat myös hiukan suomea.

DIILIÄ MYY

High Hair Room
Korppaanmäentie 12
00300 Helsinki
Y-tunnus: 3318990-3
Yrityksen sivut

Katso vastaavat tarjouksemme täällä