Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 3 kuukauden taekwondo-alkeiskurssi 2.9.2019 alkaen 35€ (arvo 80€)

Taekwondo on korealainen itsepuolustuslaji, jossa itsepuolustus, kamppailutaidot ja lajin potkuvoittoisuus ovat pääosassa. Tätä lajia voidaan harrastaa vauvasta vaariin, eikä aiemmalla kuntoilutaustallakaan ole merkitystä, sillä jokainen etenee lajissa omien kykyjensä mukaan omaan tahtiin – päätähtäimenä mustan vyön suorittaminen.

Taekwondon alkeiskurssilla käydään läpi lajille tyypillisiä tekniikoita, itsepuolustusta, oikeaoppisia kaatumisia, sekä kurssin lopussa myös ottelu- ja potkutekniikoita. Pääpaino kurssilla on itsepuolustustaidon sekä kunnon kohottamisessa. Taekwondo on mukava laji harrastaa ja kokeilla omia rajoja. Alkeiskurssin jälkeen suoritetaan ensimmäinen keltaisen vyön (8. kup) vyökoe.

Ensimmäisiin harjoituksiin kannattaa ottaa mukaan harjoittelupuvuksi verkkarit tai shortsit ja T-paita. Lisäksi olisi hyvä ottaa mukaan juomapullo. Taekwondon harjoittelupuvun, Dobokin, hankinnasta seura antaa ohjeet ensimmäisten harjoitusviikkojen aikana. Harjoituspuvun hankkiminen harrastuksen alkuvaiheessa ei ole pakollista, mutta se olisi toivottavaa ennen ensimmäiseen vyökokeeseen menoa.

AIKATAULU:
Vatado Vantaan seuraava Taekwondo-alkeiskurssi alkaa maanantaina 2.9.2019 klo 18–19.30 Aviapoliksessa, Varian Ammattiopiston liikuntasalissa osoitteessa Rälssitie 13, Vantaa. Alkeiskurssi kestää noin 3 kk, jonka aikana harjoitukset järjestetään seuraavasti:
– joka maanantai klo 18–19.30 Aviapoliksessa, Varian Ammattiopiston liikuntasalissa osoitteessa Rälssitie 13, Vantaa
– joka keskiviikko klo 19.30–21 Rajatorpan koulun liikuntasalissa, osoitteessa Vapaalanpolku 13, Vantaa
– noin 3 kk harjoittelun jälkeen on mahdollista tulla mukaan myös yleisryhmän harjoituksiin, jotka järjestetään perjantaisin klo 19–20.30 Hämeenkylässä, Tuomelan koulun liikuntasalissa, osoitteessa Ainontie 44, Vantaa
– kurssimaksulla voi treenata syyskauden loppuun, eli 31.12.2019 asti

Mikäli et pääse ensimmäisiin harjoituksiin, ei hätää! Mukaan pääsee jatkuvasti, sillä lajia harrastetaan jokaisen omien kykyjen mukaan.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2.9.2019 alkavalla taekwondo-alkeiskurssilla
  • Peruskurssi on tarkoitettu yli 11–vuotiaille ja aikuisille
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Ilmoittaudu kurssille soittamalla vetäjille numeroon 050 309 5349 (Ville) tai 050 370 2350 (Harri) ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kurssilla

VATADO – TAEKWONDO VANTAA

Vatado on perustettu vuonna 1993 ja seuralla on jäseniä tällä hetkellä noin viisikymmentä. Vatado harjoittaa World Taekwondon (WT) alaista tyylisuuntaa, joka on maailmalla yleisin ja kilpailluin tyylisuunta. Vatadon taekwondo-alkeiskurssi järjestetään Varian Ammattiopiston liikuntasalissa Aviapoliksessa sekä Rajatorpan koulun liikuntasalissa. Vatado löytyy myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Vatadon asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 24.7.2019.

DIILIÄ MYY

Vatado – Taekwondo Vantaa
Puh: 050 309 5349 / 050 370 2350
www.vatado.org

Treenisalit:

Vantaan ammattiopisto Varian liikuntasali, Rälssitie 13, 01530 Vantaa
Rajatorpan koulun liikuntasali, Vapaalanpolku 13, 01650 Vantaa
Tuomelan koulun liikuntasali, Ainontie 44, 01630 Vantaa