TARJOUS | Lääkäri Olli Sovijärven suosittu Vatsa kuntoon verkkovalmennus

  • Lääkäri Olli Sovijärven suosittu Vatsa kuntoon verkkovalmennus 47 € (arvo 127 €)

Löydä vatsallesi terveempi tasa-paino 7 viikon verkkovalmennuksen avulla! Vatsan hyvinvointiin keskittyvä valmennus on suunniteltu ihmiselle, joka haluaa tuloksia nopeasti ja tehokkaasti kuitenkaan pysyvyydestä tinkimättä. Valmennuksesta löydät vastauksia suoliston tasapainon saavuttamiseen. Saat valmennuksen aikana käytännön ohjeita ja työkaluja vatsan sekä suoliston hyvinvointiin. Niiden avulla saat perustiedot ja työkaluja suolisto-ongelmien hoitamiseen sekä hyödyllistä tietoa muun muassa tyypillisimmistä ärsyttävistä ruoka-aineista, suoliston mikrobiomista, vuotavan suolen oireyhtymästä, ruuansulatuksen normaalista toiminnasta ja stressin vaikutuksesta suoliston toimintaan.

Valmennus on loistava vaihtoehto sinulle, mikäli alla mainitut vaivat ovat sinulle tuttuja:
– epämääräiset vatsavaivat
– ärtyvän suolen oireyhtymä
– närästys
– ilmavaivat
– ummetusta
– ripuli
– vatsakipuja
– yliherkkyyttä ruoka-aineille
– allergioita
– aivosumua
– iho-oireita
– stressivatsa

Saat siis tyypillisen lääkärikäynnin hinnalla 100-sivua tiukkaa asiaa, tunneittain videosisältöä ja 7 viikon valmennuksen. Valmennuksen aikana lääkäri ja FLT-ravintovalmentaja vastaavat kysymyksiisi.

EHDOT

  • Valmennus on aktivoitava 2 kk sisällä ostohetkestä
  • Kurssimateriaalit ovat käytettävissä valmennuksen jälkeen 12 kuukautta
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Lisää diili ostoskoriin ja maksa ostos
  • Saat Offerilla-lahjakorttiisi linkin verkkokurssialustalle
  • Syötä tiedot henkilökohtaiset tiedot, jolloin pääset heti mukaan 7 viikon valmennukseen
  • Sisältöä voit käydä omaan tahtiin läpi

BIOHAKKERIKAUPPA

Biohakkerin verkkokauppa on Suomen suurin biohakkerointiin, itsensä mittaamiseen ja ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon keskittyvä verkkokauppa, joka on toiminut vuodesta 2015 asti. Yrityksen tuotevalikoimasta löydät muun muassa kirjoja, verkkokursseja, kosmetiikkaa, lisäravinteita sekä välineitä liikuntaan ja itsensä mittaamiseen.

biohakkeri

Olli Sovijärvi on lääketieteen lisensiaatti ja kokonaisvaltaisen lääketieteen yksi pioneereista Suomessa.

Hän on ainoa lääkäri Suomessa, jolla on lisäksi psykologis-filosofinen Integraaliteorian koulutus John F. Kennedy Universitystä. Lukuisat esiintymiset mediassa, sosiaalisen median artikkelit sekä Suomen ensimmäinen terveysaiheinen podcast ovat luoneet ihmisille tietoisuutta siitä, mitä terveydenhoito voi parhaimmillaan olla.

Hän on toiminut yksityislääkärinä viimeisen neljän vuoden ajan ja tällä hetkellä keskittyy harjoittamaan ammattiaan klinikalla, jossa toimii funktionaalista lääketiedettä harjoittavia lääkäreitä, hoitajia sekä hivenainelaboratorio. Lisäksi Sovijärvi pitää luentoja ja koulutuksia eri terveysalojen osaajille ja on erityisesti keskittynyt luonnolliseen ravitsemukseen, suoliston tasapainoon sekä mielen ja kehon integroimiseen.

DIILIÄ MYY

Biohacker Center BHC Oy / Biohakkerin käsikirja
Y-tunnus: 2689324-9
Yrityksen sivut

Katso kaikki verkkokurssit tästä