TARJOUS | Villa Oras retriitit | Koli & Espanja

 • Täyslattaus – HYPPY AJATTOMUUTEEN KOLILLA (1.9.-3.9.2023) 320 € (ovh. 360 €)
  – Säästä 11 %
 • Täyslattaus VALOA JA VOIMAA VUORILTA ESPANJASSA (12.11.-19.11.2023) 1190 € (ovh.1340 €)
  – Säästä 11 %
 • Elä IHMEESSÄ KOLILLA 2 päivää (ajalla 14.06.-18.06.2023 tai 12.07.-16.07.2023 tai 15.09.-17.09.2023) 205 € (ovh. 235 €)
  – Säästä 13 %

Villa Ora’s on täydellinen valinta, kun kaipaat omaa aikaa ja lepoa rauhallisessa ympäristössä. Retriitillä pääset nauttimaan ajattomuudesta ja luonnonrauhasta yhteisöllisessä ympäristössä, hirsiseinien syleilyssä. Täällä voit antaa ajan pysähtyä ja hengityksen tasaantua. Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin alta.

Täyslattaus – HYPPY AJATTOMUUTEEN (1.9.-3.9.2023)
Sis. 2 yötä jaetuissa huoneissa, ruoat ja ohjelman

Miltä tuntuisi hypätä 40-luvun tunnelmaan, jossa voimaannutaan luonnosta, ravitsevasta ruoasta, yhdessä tekemisestä, kanssakulkijoista ja elämän yksinkertaisuudesta? Kaipaatko hengähdystauon arjen keskelle miniloman merkeissä? Täyslattaus on täyden kympin valinta, kun vain yksi päivä ei riitä kropan lataamiseen.

Täyslattauksen kolmipäiväinen Hyppy ajattomuuteen koostuu meditaatiohetkistä, luontoäidin antimista metsäretkien siivittämänä, yhteisistä nuotiotuokiosta sekä paratiisisaunan lempeistä löylyistä yrttijalkakylpyineen. Rentouttava Täyslattaus tarjoaa kaikenkattavan huilituokion arjesta. Tavoitteena on irtaantua stressistä sekä kiireestä, rentouttaa mieltä ja kehoa, syödä ravitsevaa ja voimistavaa ruokaa, jakaa yhdessä kokemuksia ihmisyydestä, elämästä ja mahdollisista haasteista, sekä löytää terveen ja hyvän elämän avaimia.

Yhdessä oleminen ja tekeminen on voimistavaa. Viikonlopun aikana saat osallistua yhdessä tekemiseen omien voimavarojesi mukaan, mutta Täyslattauksessa on myös lupa vain olla.

Täyslattaus VALOA JA VOIMAA VUORILTA ESPANJASSA (12.11.-19.11.2023)

Jo itse lentomatka on laskeutumista läsnäolon tilaan. Kutkuttavaa ja ihanaa. Miltä siis kuulostaisi viikon mittainen täydellinen latautuminen täysihoidolla Espanjan vuorilla, merellisessä maisemassa, ravitsevien aterioiden äärellä, voimaannuttavassa seurassa?

Siispä lähde marraskuun pimeyttä pakoon Espanjaan, sillä tulossa on Täyslattaus – valoa ja voimaa vuorilta! Viikon aikana luvassa aurinkotansseja, rentoutumista, unohtumattomia vuoriseikkailuja. Taidetta ja terapiaa, lempeää liikettä, luovuutta, humppaa ja hiven skumppaa. Välimerenkosketusta, suuria tunteita, maittavaa ruokaa ja kaikkea muuta ihanaa. Kullekkin päivälle on oma teemansa (mm.kiitollisuus, läsnäolo, luovuus) ja kunkin päivän aiheeseen sukelletaan lempeän syvällisesti FoRest Balance – Muutoksen Metsäpolku ® -menetelmän myötä. Ajatuksena kaikessa: “Se tapahtuu mikä sinulle on tässä hetkessä tarkoitettu tapahtua.” Ei enempää, ei vähempää.

Maisemat hivelevät mieltä ja kehoa. Hyppy tuntemattomaan on alkanut. Mikä seikkailu sinua odottaakaan lempeyden ja läsnäolon seurassa. Palaat Täyslattauksesta kotiin repussasi unohtumattomia muistoja, kokemuksia ja oivalluksia, mistä voit ammentaa valoa ja voimaa arjen keskellä.

Elä IHMEESSÄ (14.06.-18.06.2023 tai 12.07.-16.07.2023 tai 15.09.-17.09.2023)
2 tai 3 päivää Marjut Rädyn ohjauksella

Elä IHMEESSÄ -retriittimme tarjoavat ihanan pakopaikan arjen pyörityksestä. Valitse kolme sinulle sopivinta päivää. Hyppy ajattomuuteen, luonnon äärelle ja omaan sisimpään ilon, runsauden ajattelun ja sielukkaan läsnäolon kautta.

Elä ihmeessä -päiviin kuuluu mm:

 • Rauhallisen hiljainen aamukahvituokio, luovaa kirjoittamista, sanoittamista
 • Sukellus luonnon ihmeisiin, hiljaisuuden kävelyä, mielen harjoitteita, kehotyöskentelyä
 • Yhdessä tehty ilon ja runsauden lounas
 • Pientä arjen puuhastelua, läsnäolon tilasta. Musiikki, tanssahtelu ja laulaminen on sallittua ja suositeltavaa
 • Iltahiljentyminen, luovaa liikettä, meditaatio, tietoinen kehon kuuntelu
 • Lempeä iltasauna. Yrtit, suolakylvyt ja eteeriset öljyt hemmotteluun
 • Illan teehetki sydänpiirin merkeissä, jaetaan ajatuksia ja tuntemuksia, ollaan läsnä itselle ja toisille

Voit tutustua FoRestingin retriitteihin tarkemmin täällä.

Kuvat: FoResting / Villa Ora’s

EHDOT

 • Lahjakortti on käytettävissä retriittiaikatauluun merkittyinä ajankohtina
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi
 • Majoitushintaan ei kuulu lakanat ja pyyhkeet. Voit ottaa omat lakanat mukaan tai vuokrata. Muista varata lakana- ja pyyhepaketti erikseen
 • Mikäli sinulla on erikoistoiveita tai haluat jäädä pidemmäksi aikaa vieraaksemme, laita meille viestiä numeroon 040 197 0422

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSENEHDOT

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa majoitus lähettämällä sähköpostia [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortin koodi varauksen yhteydessä

VILLA ORA’S

Retriiteillä sinusta huolta pitää FoResting Oy:n kokemusasiantuntijat, Mehtäläterapeutit. Neljän rempseän, luovan, inspiroivan ja aurinkoisen naisen tiimi pitää sydäntensä haluna tutustuttaa ihmisiä voimaannuttavaan luontoon, sekä auttaa huomaamaan pieniä arkea helpottavia oivalluksia.

Elämyslomat järjestetään idyllisessä Villa ORA’s majatalossa ja talvisin Espanjassa. Kesällä ja syksyisin pääset nauttimaan Villan lämpimästä yhteisöllisyydestä, sukellat 40-luvun tunnelmaan ja elämän yksinkertaisuuden lähteille, missä vedet kannetaan sisälle, ja käytetään pääosin ulkovessoja ja -saunaa. Tutustu lisää Villa Orakseen Facebookissa!

Espanjassa retiriittipaikkana toimii Finca El Cortijillo, joka on vanha, perinteikäs, upeasti remontoitu, tunnelmallinen majatalo. Sisäpihalta löytyy uima-allas alue, josta on näköala välimerelle 1500 metrin korkeudesta.

DIILIÄ MYY

Villa Ora’s
Verkkovaara 1
83960 Koli
Puh. 040 197 0422
Y-tunnus: 3172476-5
Yrityksen sivut

Lisää matkailutarjouksia täältä.

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.