TARJOUS

 • Venevuokraus kolmeksi tunniksi 59 € (arvo 100 €)

Koe veneilyn ilot ilman omaa venettä! Oletko veneilyn harrastuksena aloittava tai kenties kokenut veneilijä, mutta et halua sitouttaa itseäsi omaan veneeseen? Tai ehkä haluat luopua oman veneen omistamisen taakasta? Seapoint venevuokraus on loistava vaihtoehto juuri sinulle. Nyt Seapointin avulla on mahdollista saada vene käyttöön erittäin matalalla kynnyksellä, ja Offerillan kautta ostaessasi vielä erinomaiseen tarjoushintaan!

Seapointin kausiveneet ovat norjalaisia Pioner 16 Explorer mallisia pulpettiveneitä varustettuna Mercuryn 50 hevosvoimaisilla moottoreilla. Veneiden valinnassa on kiinnitetty erityisesti huomiota turvallisuuteen, helppokäyttöisyyteen ja ympäristöystävällisyyteen. Pioner 16 Explorer liukuu liikkeessä kevyesti ja sen meriominaisuudet ovat erittäin hyvät. Veneessä on korkeat laidat, jonka myötä se sopii erinomaisesti myös koko perheen veneeksi. Perheystävällisen muotoilunsa lisäksi veneessä on hyvin tilaa jopa kuudelle hengelle, joten päivän voit viettää oivasti myös isommankin kaveriporukan kesken.

VENEEN VARUSTUS

 • Ankkuri köysineen
 • Äyskäri
 • Pelastusliivit 6 kpl (joista 3 aikuisten liivejä)
 • Sammutin
 • Karttaplotteri
 • Mela

Kuva: Seapoint

Älä siis jää rannalle ruikuttamaan, vaan liity osaksi veneilevää kansaa! Näppärä vuokrauspalvelu mahdollistaa vesillelähdön niin helposti ja kätevästi, ettei kesäpäivää vesillä tarvitse sen suuremmin suunnitella. Tutustu vuokrausohjeistuksiin ja virittäydy veneilytunnelmiin vinkkivideoiden myötä täällä.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 24.6.2023 asti
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Valitse haluamasi venesatama täältä ja katso varauskalenterista sopiva aika vuokraukselle -Varaa aika sähköpostitse [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä -Tiedustelut Seapointin numeropalveluun +358 50 475 6650

SEAPOINT

Seapoint on itsenäinen kotimainen polttoaineketju, joka on keskittynyt yksinomaan venepolttoaineasema toimintaan. Seapointin palveluihin kuuluu polttoainejakelun lisäksi oheistuotteiden myynti, venevuokraus ja kausivenepalvelut, sekä satama- ja ravintolatoiminta. Seapointin asemilta voit siis löytää kaiken, mitä veneilijä voi itse veneilyn ohessa tarvita ja kaivata, saunoista majoituksiin ja ravintoloista grillipaikkoihin. Seapointilta löytyy yhteensä päräyttävät 18 veneasemaa ympäri Suomen. Voit tutustua tarkemmin yksittäisten asemien asemakohtaiseen palveluntarjontaan Seapointin sivuilla valitsemalla haluamasi aseman.

Monipuolisten palveluiden tarjoamisen lisäksi Seapointilla vastuullisuus on yritystoiminnan avainasemassa. Ilmaston, ympäristön ja turvallisuuden huomioiminen mahdollistaa kestävän ja kehittyvän veneilyn nyt ja tulevaisuudessa. Seapointilla vaalitaan näitä arvoja kaikessa toiminnassa, jotta yhä useammalla olisi mahdollisuus nauttia huolettoman veneilyn riemusta. Seapoint onkin ottanut valikoimiinsa Itämeren ensimmäisenä veneasemaketjuna uusiutuvan dieselin. Lue lisää Seapointin uusiutuvasta dieselistä täältä! Virittäydy vesille Seapointin Facebookin avulla.

DIILIÄ MYY

Seapoint
Puh: +358 50 475 6650
Y-tunnus: 3262512-8
Yrityksen sivut