Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Liput Woltti-trampoliinipuistoon kahdelle 12€ (arvo 24€)

Ole huikeampi itsesi ja tule pomppimaan Wolttiin! Woltissa pompit trampoliineilla ja treenaat monipuolisesti akrobatiaa sekä sirkusta. Trampoliinialueella on 8 huippulaadukkaan Eurotramp trampoliinien lisäksi BagJump -ilmapatja sekä hyppyseinät ja hyppyboksi. Volttimontun sijaan pääset Woltissa hyppäämään nykyaikaiselle ja turvalliselle ilmapatjalle – Bagjumpille! Bagillä harjoittelet turvallisesti uloshyppyjä, voltteja, kierrehyppyjä ja ilmavia lentokuperkeikkoja. Trampoliinien lisäksi bagille pääsee hyppäämään eri tasoisilta korokkeilta ja parvelta, joista opettelet turvallisesti pudottautumaan alas. Tulossa! Bagillä kiipeilet jatkossa myös köysillä ja ilmapatjan päällä pääsee nyt lentämään myös trapetzilla! Permantoalueella harjoittelet akrobatiaa AirTrackilla ja rullamatoilla. Trampoliinipuisto sopii kaikenikäisille ja kaiken kuntoisille. Tutustuthan Woltin turvallisuussääntöihin etukäteen.

Kuva: Woltti

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 17.11.2019 asti
  • Voimassa omapomppuaikoina (ikäraja 7v.+ ) ja perhepomppuaikoina (3-7v). Tarkista vapaat ajat tästä.
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Vuoron voi varata etukäteen onlinevarausjärjestelmästä tai mennä paikan päälle, jos vuorolla on tilaa
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä trampoliinipuistossa

WOLTTI

Wolttissa pompit trampoliineilla ja treenaat monipuolisesti akrobatiaa. Järjestä synttärit, polttarit tai firman ikimuistoiset virkistyspäivät. OmaPomppu vuoro on tarkoitettu koululaisista aikuisiin, sitä pienemmät pomppijat voivat osallistua PerhePomppu vuorolle aikuisen kanssa. Tervetuloa Pomppimaan! Woltin löydät Lauttasaaren metroaseman vierestä. Zekkaa pomppufiiliksiä Instagramista @wolttihelsinki ja Facebookista wolttihelsinki.

DIILIÄ MYY

Woltti Helsinki
Tallbergin Puistotie 10
00200 Helsinki
Puh: 0407155104
Y-tunnus: 0878970-4
www.woltti.fi