TARJOUS | Yksilöllinen hengitys- ja rentoutushoito 60 min | Helsinki, Kamppi

  • Yksilöllinen hengitys- ja rentoutushoito 35 € (arvo 90 €)

Hengitys- ja rentoutushoito nyt huikeassa tarjouksessa! Hoito sopii kiireiseen ja stressaantuneeseen oloon, kun päivät ovat suorittamista sekä yöuni on häiriintynyt. Saat hoidon lisäksi henkilökohtaisia ohjeita hengitykseen ja rentoutumiseen.

Hoidossa kehon liikkeiden ja hengityksen avulla autetaan purkamaan jännityksiä sekä vahvistetaan kehon luonnollista energiavirtausta tasapainoisemmaksi. Jännitykset aiheutuvat vääristä työasennoista ja staattisesta lihaskuormituksesta, ne voivat myös kertoa kehomuistiin jääneistä traumaattisista kokemuksista sekä lukittuneista tunteista. Lempeällä ohjauksella ja kosketuksella annetaan keholle lupa hellittää.

Hengityksellä on suuri vaikutus hyvinvointiimme. Jännittyneisyys johtaa usein pinnalliseen hengitykseen eikä keho pääse vapautumaan sekä stressi pahentaa tilannetta. Kaikella tällä on vaikutusta jaksamiseen ja nukkumiseen, joten tietoisesti ohjaamalla hengitystämme pystymme muuttamaan sen elinvoimaisemmaksi päivittäisessä elämässä. Tällöin voimme rentoutua, kohdata stressitilanteita rauhallisemmin ja nukahtaa levollisemmin. Lue lisää tästä

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.11.2023 asti ja käytettävissä Kampin toimipisteessä aukioloaikojen mukaisesti
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika etukäteen onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

HAIRARTIST BOMBON

Hair Artist BomBon on uusi parturi-kampaamo-kauneushoitola Helsingin Kampissa. Eija Laakso toimii yrityksessä reiki- ja energiahoitajana parinkymmenenvuoden kokemuksella. Yrityksen laajaan palveluvalikoimaan kuuluvat mm. reikihoidot, hengitysharjoitukset, hiusten värjäykset sekä leikkaukset. Hair Artist BomBonille asiakas on aina keskiössä ja häntä palvellaan monen vuoden ammattitaidolla. Hoitolan löydät Kampin ja Forumin välisestä yhdyskäytävästä. Hair Artist BomBoniin lisää yrityksen kotisivuilla.

DIILIÄ MYY

Hairartist Bombon
Annanaukio 1 (Simonkentän Kauppakuja)
00100 Helsinki
Y-tunnus: 3160380-8
Yrityksen kotisivut

Katso muut hyvinvointi-kategorian tarjoukset!