Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 25 min Neurosonic-rentoutushoito 12€ (arvo 28€)
  • 90 min Neurosonic-rentoutushoito ja hermoratahieronnan näytehoito 30€ (arvo 60€)

Neurosonic-rentoutushoito kohentaa sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Neurosonic-hoitopatja kohdistaa lihaksia rentouttavaa ja mieltä rauhoittavaa matalataajuista värähtelyä haluttuihin kehonosiin tai koko kehoon. Matalataajuisen värähtelyn oleellisin vaikutus liittyy autonomisen hermoston toimintaan, kun sympaattinen toiminta vähenee ja parasympaattinen lisääntyy. Vaikutuksen ansiosta tahdosta riippumattomat ruumiintoiminnot, kuten verenkierto, verenpaine, syke, suolisto ja sisäelimet tasapainottuvat, jolloin myös kehon jännitystila laskee samalla. Muita Neurosonicin positiivisia vaikutuksia ovat muun muassa unenlaadun parantuminen, serotoniinin tuotannon lisääntyminen sekä kortisolin tuotannon väheneminen. Nämä vaikuttavat puolestaan positiivisesti mielialaan ja vireystilaan sekä ahdistuneisuuden ja jännittyneisyyden vähenemiseen. Neurosonic vaikuttaa kokonaisvaltaisesti myös aineenvaihduntaan vilkastuttaen verenkiertoa ja nestekiertoa, lievittäen erilaisia kiputiloja, laskien turvotusta sekä parantaen vatsan ja keuhkojen toimintaa sekä yleistä vireystilaa.

Hermoratahieronta on rentouttava hoitomuoto, jolla on parantavia vaikutuksia. Hoitohuone YourVision antaa sinulle mahdollisuuden rentoutumiseen 45–60 minuuttia kestävällä näytehoidolla. Näytehoito ei vastaa kokonaisvaltaista hermoratahierontakäyntiä, mutta sen jälkeen tiedät, sopiiko hermoratahieronta juuri sinulle. Hoidon aikana käsitellään hartiat ja olkapäät, käsivarret, kämmenet ja sormet, niskanikamat, pään alue sekä kasvojen alueen pisteet. Hoito on erittäin rentouttava ja voi jo itsessään auttaa niska- ja hartiaongelmiin sekä päänsärkyyn.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 15.2.2019 asti
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 296 8502 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

HOITOHUONE YOURVISION

Hoitohuone YourVision on hyvinvointihoitola, joka sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa. Hoitola tarjoaa muun muassa hermoratahierontaa, reiki energiahoitoa ja rentoutusohjausta. Lisäksi hoitolassa järjestetään säännöllisesti shindo meridiaani -venyttelytunteja. Löydät Hoitohuone YourVisionin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Hoitohuone YourVision
Lielahdentie 2
00200 Helsinki
Puh:  044 296 8502
Y-tunnus: 1655678-3
www.yourvision.fi