TARJOUS

 • 1 alkeiskurssi + 2 Social Fridays -iltaa kahdelle 45 € (arvo 232 €)
  – säästä 81 %
 • 2 alkeiskurssia + 4 Social Fridays -iltaa kahdelle 85 € (arvo 464 €)
  – säästä 82 %
 • 3 alkeiskurssia + 6 Social Fridays -iltaa kahdelle 114 € (arvo 696 €)
  – säästä 84 %

Salsan, Bachatan, Kizomban ja/tai Boogie Woogien alkeiskurssi kahdelle jopa 84 % alennuksella! Paketti sisältää myös sisäänpääsyn kahdelle perjantaisin pidettäviin Social Friday -tanssibileisiin, jossa pääset nauttimaan opituista taidoista rennossa ja hauskassa ympäristössä! Social Fridays -bileitä pidetään joka perjantai kevät- ja syyskaudella. Jokainen diili sisältää yhden paikan viejälle ja yhden seuraajalle. Paritanssissa usein miehet vievät ja naiset seuraavat, mutta roolit voivat olla myös toisin päin. Jos osallistut useammalle kuin yhdelle alkeiskurssille, voit tulla mukaan kaikille saman parin kanssa, tai tulla kullekin kurssille eri parin kanssa.

Nämä Avec Dance Clubin suositut alkeiskurssit ovat 6 tunnin bootcampejä, jotka ovat täydellisiä startteja tulla kokeilemaan uutta tanssilajia tai harrastusta! Bootcampit sopivat jokaiselle ensimmäiseksi tanssikurssiksi, etkä tarvitse aiempaa tanssikokemusta. Bootcampillä pääset pitämään hauskaa, tapaamaan uusia kavereita ja oppimaan uuden tanssilajin tärkeimmät taidot rennosti Avecin opettajien laadukkaassa ja ammattitaitoisessa opetuksessa.

Bootcamp muodostuu kahdesta päivästä, kumpanakin 3 tuntia kerrallaan. Tunnit etenevät järjestelmällisesti ja ne antavat sinulle vankan pohjan ja ihanan sykäyksen uuden tanssin alkuun! Bootcampillä opituilla taidoilla oletkin jo valmis hyppäämään tanssilattialle tanssibileissä! Tunneille tulemista ei tarvitse jännittää, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Salsa-, Bachata- ja Kizomba-tunnit pidetään englanniksi, mutta suomenkielinen käännös on aina halutessasi helposti saatavilla! Kysymykset voit myös esittää suomeksi. Tunneilla on käytössä vapaaehtoinen parinvaihto. Suosittelemme lämpimästi parinvaihtoon osallistumista, sillä taitosi kehittyvät siten paljon nopeammin, ja lisäksi tapaat paljon mukavia tanssikavereita!

Kommentteja Avec Dance Clubin asiakkailta:

”Loistava tanssikoulu! Kotoisa, lämminhenkinen, viihtyisä ja tasokas kaikin puolin. Vastaanotto on aina iloinen, opettajat huippu ammattilaisia ja ihania! Suosittelen!”

”Ihana paikka! Todella taitavat, ammattimaiset ja ihanat opettajat, jotka opettavat lämmöllä ja ilolla <3 Vahva suositus kaikille aloittelijoista alkaen!”

”Mielettömän hyvä opetus, hyvä ilmapiiri. Hyvällä sijainnilla❤️❤️💃👍😊”

Alkeiskurssien ajankohdat:

2022:
Salsan alkeiskurssi – 29.1. & 30.1. klo 14:30–17:30
Bachatan alkeiskurssi – 5.2. & 6.2. klo 11–14
Kizomban alkeiskurssi – 12.2. & 13.2. klo 11–14

Paikka:

Avec Dance Club, Sturenkatu 27 (Vallila). Avecin puitteet treenaamiseen ovat vertaansa vailla; ensiluokkainen äänentoisto ja polvia hellivä joustolattia tekevät treenaamisesta mukavaa! Tilassa on tehokas ilmanvaihto, ja studio tilava ja valoisa.

Kuva: Avec Dance Club

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa kahdelle (viejä + seuraaja) itse valitsemasi alkeiskurssin/-kurssien ajankohtana. Valitse haluamasi ajankohta/-kohdat yllä mainituista päivämääristä
 • Kurssia ei voi peruuttaa ilmoittautumisen jälkeen
 • Voit ostaa/käyttää lahjakortin itse ja ostaa lahjakortteja myös toisille esim. syntymäpäivä- tai joululahjaksi tai vaikka ystävänpäiväksi.

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 1. Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous. Saat sähköpostiisi lahjakortin sekä ohjeet kurssipassin ostoa ja ilmoittautumista varten
 2. Klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä ja käytä saamaasi promokoodia kurssipassin oston yhteydessä
 3. Kun olet ostanut kurssipassin, ilmoittaudu mukaan valitsemallesi/valitsemillesi bootcampeille Avecin nettikaupassa. Ilmoita lisätietokentässä parisi etu- ja sukunimi sekä kirjoita Offerillan sähköpostissa tulleen pdf-tiedoston vasemmasta yläkulmasta löytyvän lahjakortin koodi

AVEC DANCE CLUB

Avecissa tanssimaailmat kohtaavat hyvässä hengessä. Tuntitarjonta on laaja, minkä vuoksi uuden tanssilajin kokeileminen on helppoa! Avecissa pääset kuitenkin myös rauhassa keskittymään juuri omaan lempitanssiisi ja kehittymään siinä. Avecissa voit rohkeasti kokeilla uutta ja pitää hauskaa rennolla fiiliksellä,  samalla tietäen, että olet ammattilaisten osaavissa käsissä oppimassa uutta – treenataan tosissaan, mutta ei turhan vakavasti. Tutustu Avec Dance Clubiin lisää yrityksen Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Avec Dance Club
Sturenkatu 27
00530 Helsinki
Y-tunnus: 2993861-7
Yrityksen verkkosivuille

Katso muita diilejä tästä