Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Biorevitalisaatiohoito käsille ja kemiallinen kuorinta kasvoille 65€ (arvo 229€)

Unelmoitko nuorekkaammasta ilmeestä? Estemed saa ihosi hehkumaan tarjoamalla biorevitalisaatiohoidon käsillesi ja kemiallisen kuorinnan kasvoillesi. Kaikille ihotyypeille sopiva biorevitalisaatiohoito on hyaluronihappohoito ikääntymisen merkkejä vastaan. Ikääntyessä ihon luonnostaan sisältämän hyaluronihapon määrä vähenee. Biorevitalisaatiohoidossa käsiesi ihon syvään kerrokseen eli dermikseen ruiskutetaan hyaluronihappoa ohuella neulalla. Hoidon lopputuloksena käsistäsi tulee elinvoimaisen ja nuorekkaan näköiset. Biorevitalisaatiohoitoa voidaan hyödyntää paitsi ikääntyneen ihon hoitamisessa myös nuoremman ihon värin ja sävyn parantamisessa ja kosteuttamisessa.

Kasvojen kemiallisella kuorinnalla eli happohoidolla voidaan hoitaa erilaisia iho-ongelmia, kuten kuivaa ihoa tai ryppyjä. Happohoidossa kasvojen ihon pintakerrokselle tehdään hellävarainen mutta tehokas kuorinta luonnollisilla hapoilla. Kemiallisella kuorinnalla aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parannuttua ihostasi tulee sileä ja kirkas. Uudistavan ja elvyttävän hoidon lopputuloksena kasvojesi ihosta tulee syväkosteutettu ja ennen kaikkea nuorekkaamman näköinen!

Voit tutustua biorevitalisaatiohoitoon ja kemialliseen kuorintaan tarkemmin etukäteen. Voit lukea myös artikkelin biorevitalisaatiohoidosta täältä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Vain yli 18-vuotiaille. Hoidot eivät sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 975 9970 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kosmetologikeskuksessa

ESTEMED

Korkeatasoiseen kauneudenhoitoon erikoistunut Estemed on kosmetologikeskus Helsingin Siilitiellä. Kauneushoitoja on tarjolla sekä nuorekkuuden ylläpitoon että virkeämmän ilmeen saavuttamiseksi. Henkilökunta koostuu kansainvälisen koulutuksen saaneista lääkäreistä, joilla on vuosien kokemus kauneusalasta. Työntekijät pysyvät ajan tasalla uusista hoitomenetelmistä ja tuotteista osallistumalla jatkuvasti alan koulutuksiin ja messuihin. Löydät Estemedin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Estemed
Siilitie 6
00880 Helsinki
Puh: 044 975 9970
Y-tunnus: 2705314-5
www.estemed.fi

LOPPUUNMYYTY

Katso muita vastaavia tarjouksia tästä!