TARJOUS | Labyrinth Games – lahjakortti pakohuonepeleihin | Turku

 • 120 € lahjakortti pakohuonepeleihin 84 €
  – säästä 30 %
 • 140 € lahjakortti pakohuonepeleihin 98 €
  – säästä 30 %

Anna lahjaksi jännitystä ja ikimuistoisia hetkiä ystävillesi, työkavereillesi tai perheellesi! Labyrinth Games tarjoaa korkealaatuista palvelua ja ainutlaatuisia elämyksiä, jotka säilyvät mielessä pitkään. Lahjakortti pakohuonepeleihin on luova ja erilainen lahja, joka on varmasti monen mieleen! Pakohuonepeli on suosittu ja hauska interaktiivinen ryhmäpeli, joka soveltuu loistavasti esimerkiksi pikkujoulutekemiseksi. Pelin aikana etsitään johtolankoja ja ratkaistaan arvoituksia vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa. Tavoitteena on paeta lukitusta huoneesta tunnin sisällä. Päästäkseen huoneesta ulos aikarajan sisällä tulee kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, toimia ryhmänä ja käyttää loogista päättelykykyä. Aikaa on vain tunti… Löydättekö tienne ulos?

140 € arvoinen lahjakortti käy muun muassa 2–6 hengen pakohuonepeliin joka päivä. Lahjakortti on käytettävissä Yliopistonkadun pakohuonepeleihin. Voit tutustua peleihin tarkemmin Labyrinth Gamesin kotisivuilla.

Pelivaihtoehdot:

The Flying Dutchman
Kurjat merirosvot, teidät on kirottu Mustalla Merkillä! Ainoa keino pelastautua hirmuiselta Krakenilta on kesyttää peto – yhdestä teistä on tultava laivan kapteeni! Legendan mukaan hän, joka lävistää kapteenin sydämen, ottaa paikan laivan uutena kapteenina. Lentävä hollantilainen tarvitsee elävän sydämen. Sydän on arkussa, joka sijaitsee syvällä laivan uumenissa. Kiirehtikää sillä Kraken on hereillä!

pakohuonepeli

Trapped
Arvosta elämääsi. Koe miltä tuntuu olla kahlittuna ja hylättynä ilman mitään mahdollisuuksia pelastua. Peli on vasta alkanut…

pakohuonepeli

Kuvat: Labyrinth Games

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 1.1.–31.8.2023 välisenä aikana ja on käytettävissä ma-to
 • Lahjakortti käy vain Turun toimipisteen pakohuonepeleihin
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin itse ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa peli Labyrinth Gamesin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

LABYRINTH GAMES

Labyrinth Games on Room Escape -elämyksiä järjestävä yritys Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Pelitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ullanlinnassa, Tampereen Satakunnankadulla ja Turun Yliopistonkadulla. Koe mukaansatempaava uusi todellisuus, johon ei tarvitse mitään syvempää tietämystä mistään aiheesta peliä varten. Labyrinth Games luo jännittäviä seikkailuja, joiden pääroolissa olet sinä! Pakohuonepelit sopivat niin lapsille kuin aikuisille, perheille ja pariskunnille! Labyrinth Games löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

DIILIÄ MYY

Labyrinth Games
Yliopistonkatu 33 (Sisäänkäynti sisäpihalta)
20100 Turku
Puh: 040 250 7938
Y-tunnus: 26597802
Yrityksen verkkosivuille

Katso muita tarjouksia tästä