TARJOUS

  • Mikroneulaus eli mesoterapiahoito kasvoille 85 € (arvo 160 €)

Mikroneulaus lisää kollageenin muodostusta sekä häivyttää pieniä arpia. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja myös silmänympärysiholle sekä nenän ja huulien alueelle.

Fraktioitu mesoterapialaite uudistaa ihoa sekä sisältä, että ulkoa ja yhdistää mikrodermabrasion ja mesoterapian toiminnot. Mikroneulaus kosteuttaa, kiinteyttää sekä elvyttää sinun ihoa näin kylmällä ja kuivalla talvisäällä.

Laitteen käynnistämisen jälkeen kasetissa olevat neulat alkavat tehdä edestakaisin liikkeitä taajuudella 3000-5500 pistoa minuutissa. Neulojen liikkeen ansiosta ihoon syntyy tasainen ja kevyt lävistys. Mikroneulat tuottavat epidermiksessä mikrovaurioita, jotka johtavat kollageenin ja elastiinin tuotantoon ja tehostavat solujen uusiutumista. Ihovaurion seurauksena alkaa tehostunut ihon palautuminen ja uudistuminen ja näin saavutetaan ihoa kohottava ja tasoittava vaikutus.

Mikroneulaus toteutetaan sinun iholle sopivammalla aineella:  Skin-Ox, Skin-B, Skin-R tai Skin-Colin.

Hoito on lähes kivuton. Hoidossa käytetään steriiliä mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan. Neulaukseen jälkeen levitään naamio, tehoainetta ja loppuvoiteet. Huomioithan, että hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa.

Paras tulos saavutetaan kun hoito tehdään sarjahoitona 4-6 kertaa noin 3 viikon välein.

Ethän tule hoitoon mikäli sinulla on:
-epilepsia
-tulehdustila
-herpes
-diabetes
-olet raskaana
-olet sairaana

Kuva: Estemed

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 975 9970 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

ESTEMED

Korkeatasoiseen kauneudenhoitoon erikoistunut Estemed on kosmetologikeskus Helsingissä, Siilitiellä. Kauneushoitoja on tarjolla niin nuorekkuuden ylläpitoon kuin virkeämmän ilmeen saavuttamiseen. Henkilökunta koostuu kansainvälisen koulutuksen omaavista lääkäreistä, joilla on pitkä kokemus kauneusalasta. Työntekijät pysyvät ajan tasalla uusista hoitomenetelmistä ja tuotteista osallistumalla jatkuvasti alan koulutuksiin ja messuihin. Löydät Estemedin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Estemed
Siilitie 6
00880 Helsinki
Puh: 044 975 9970
Y-tunnus: 2705314-5
Yrityksen kotisivut

Katso koko kasvohoidot-kategoriamme!