TARJOUS | BLACK WEEK -tarjous! Allergiatesti lemmikkieläimelle

  • Lemmikkieläimen ruoka-allergiatesti 9 € (arvo 45 €)
    – diilin hinta normaalisti 15 €.

Jokainen lemmikin omistaja tietää, että lemmikit ovat enemmän kuin pelkkiä lemmikkejä, ne ovat rakas ja elintärkeä osa perhettä. Ammattilaiset Health Diagnostics Labilla suunnittelivat testin, jonka avulla lemmikin ruokavalion voi räätälöidä onnellisen, terveen ja aktiivisen perheenjäsenen takaamiseksi. Sijoita parhaan ystäväsi hyvinvointiin ja selvitä rakkaan lemmikkisi ruokayliherkkyys. Vatsavaivojen lisäksi voit parantaa lemmikkisi elämänlaatua, kun saat vihdoinkin tietää, mitkä ruoka-aineet eivät imeydy normaalisti. Ruokayliherkkyys-testi voi antaa selityksen vatsavaivojen lisäksi myös nivelsärylle, uupumukselle ja iho-ongelmille.

Sinun tarvitsee vain täyttää kyselylomake ja lähettää täytetty lomake sekä muutama karva lemmikkisi turkista laboraorioon. Health Diagnostics Lab hoitaa loput puolestasi!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Näytteen postikulut eivät sisälly tarjoukseen
  • Huomioithan, että bioresonanssi-testin tulos ei ole lääketieteellinen diagnoosi eikä se korvaa terveydenhuoltoa
  • Voit ostaa niin monta lahjakorttia, kuin haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Valitse haluamasi tuote (Pet Test) Health Diagnostics Labin kotisivuilta, lisää se ostoskoriin, syötä Offerilla-lahjakortin koodi “Kupongin koodi” -kenttään ja klikkaa “Käytä kuponki” -painiketta, syötä henkilökohtaiset tietosi ja tee tilaus. Tilauksen valmistuttua saat sähköpostiisi kyselylomakkeen täytettäväksi sekä ohjeet näytteen lähettämisestä. Lähetä täytetty lomake ja näytteesi ohjeiden mukaisesti laboratorioon. Saat englanninkieliset tulokset PDF-muodossa sähköpostiisi noin 72 tunnin kuluessa näytteesi saapumisesta laboratorioon

HEALTH DIAGNOSTICS LAB

Health Diagnostics Lab tarjoaa markkinoiden kattavimpia bioresonanssi-testejä ruokayliherkkyyksien toteamiseen. Yksinkertaisella hiustestillä voidaan todeta yli 750 eri ruoka-aineen, raskasmetallin, eläimen, ympäristötekijän ja muun aineen yliherkkyyksiä sekä ravintoaineiden puutostiloja. Health Diagnostics Lab on tehnyt jo yli 400 000 bioresonanssi-testiä 99,5 prosentin asiakastyytyväisyydellä! Tutustu yritykseen myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Health Diagnostics Lab
Y-tunnus: SE556856953601
Yrityksen verkkosivut

Katso täältä Bioresonanssi-testi myös itsellesi.