TARJOUS

 • Dermalogica-kasvohoito 39 € (arvo 85 €)
  – säästä 54 %
 • Dermalogica-kasvohoito ultraäänikuorinnalla 45 € (arvo 90 €)
  – säästä 50 %

Dermalogica-kasvohoidolla saat hiukan hemmottelua arkesi keskelle. Hoito tehdään oman ihotyypin mukaisilla tuotteilla, jotka valmistetaan parhaista raaka-aineista ilman ihoa ärsyttäviä tai epäpuhtauksia aiheuttavia ainesosia. Kasvohoidon avulla saat terveen ihon ja näkyvät tulokset.

Kasvohoito

Hoito kestää noin 60 minuuttia ja sisältää alkupuhdistuksen, silmänympärysihon kuorinnan, kasvonaamion, kevyen hieronnan sekä elvyttävän sekä kosteuttavan loppuvoiteen.

Kasvohoito ultraäänikuorinnalla

Hoito kestää noin 60 minuuttia ja sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, kevyen hieronnan sekä loppuvoiteen.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä maanantaista sunnuntaihin
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous. Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteen.
 • Varaa aika Cillalle numerosta 050 536 5175 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa.

SALON NYYTI

Salon Nyyti on aivan Helsingin ydinkeskustassa, Kampissa Fredrikinkadulla sijaitseva kauneushoitola. Salon Nyyti tarjoaa 19 vuoden kokemuksella erilaisia kauneudenhoito- ja kampaamopalveluja. Kauneushoitolan periaatteena on käyttää vain laadukkaimpia merkkituotteita, kuten Sassoonin, Lanzan, Dermalogican ja Opin tuotteita. Hoitolaan on Kampin metroasemalta vain n. 150 metrin matka ja raitiovaunut 9 sekä 2 kulkevat aivan läheltä. Löydät Salon Nyytin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Salon Nyyti
Fredrikinkatu 63 A 37 (Katutaso)
00100 Helsinki
Puh: 050 536 5175
Y-tunnus: 24438162
www.salonnyyti.fi